НАЈНОВИ ВЕСТИ

„Звукот на душата“ - концерт на ансамблот КонТемпо... 13.11.2015 „Звукот на душата“ - концерт на ансамблот КонТемпора на ФМУ Види детали
“ЗАД ХОРИЗОНТОТ“ - Концерт во чест на Кирил Македо... 31.10.2015 На 2 ноември 2015 (понеделник)... Види детали
„Е-кустика“ - концерт за размислување 21.10.2015 Постоењето на ансамблот... Види детали
Е-кустика 19.10.2015 Како долгогодишен музички новинар Види детали
Види ги сите нови вести

ФОТОГРАФИИ ОД ПОСЛЕДНИТЕ НАСТАНИ

СЛЕДНИ НАСТАНИ

Фестивал 'Есенски музички свечености' - Sounds of Spirit со Malcolm Dedman 
14 Ноември 2015

.................
Музеј на град Скопје - Кирил Македонски - “Меѓу традицијата и современоста“ 
2 Ноември 2015
.................
Фестивал 'Златна лира'
20 Октомври 2015

Борис Беземер, Гирилал Баарс, Ана Пандевска
.................

 
Talk with Malcolm Dedman

АУДИО

ВИДЕО

Следете не