„Звукот на душата“ - концерт на ансамблот КонТемпора со музика на Малком Дедман

„Звукот на душата“ - концерт на ансамблот КонТемпора на ФМУ

Прочитај повеќе

“ЗАД ХОРИЗОНТОТ“ - Концерт во чест на Кирил Македонски

На 2 ноември 2015 (понеделник)...

Прочитај повеќе

Е-кустика

Како долгогодишен музички новинар

Прочитај повеќе