„Звукот на душата“ - концерт на ансамблот КонТемпора со музика на Малком Дедман

„Звукот на душата“ - концерт на ансамблот КонТемпора на ФМУ

Прочитај повеќе

Концерт на КонТемпора со гости од ансамблот Aventure

На програмата на втората вечер на фестивалот „Денови на македонска музика“ во Музејот на град Скопје вечерва со почеток во 20 часот...

Прочитај повеќе